fbpx

Loading

Wij zetten graag onze klanten in de spotlight, deze keer is dat Veerle van Willigenburg van Thatsme Fotografie. Veerle deelt haar verhaal en ondernemingstips met u en vertelt hoe ZJ Advies haar helpt met haar boekhouding.

Wie ben je en wat voor bedrijf heb je? 

Als tiener wist ik het al; ik wil gaan ondernemen. Maar ben ik niet te jong? Moet ik niet eerst werkervaring opdoen? Weet ik wel genoeg? Kan ik daarmee wel geld verdienen? Allemaal vragen die in mij opkwamen. Vragen geboren uit onzekerheid.

Tot het moment dat alles veranderde…

Ik sprak een meisje van 18 jaar die een eigen webshop had in kleding. Het enige wat ik kon denken; dat doen er al zoveel? Hoe ga je opvallen in die overvolle markt? Wat maakt jou bijzonder? Hoe ga je hier in godsnaam geld mee verdienen? Hoe kom je van al die kleding af?

Merk je het al? Een beredenering vanuit onzekerheid.

Ze reageerde nonchalant met: “dus? Ik geloof in mijzelf. Ik heb een krachtig concept en ik doe wat ik leuk vindt”

En toen viel het kwartje; dat wil ik ook! Ze liet zich namelijk niet tegenhouden en volgde haar droom. Ze ging haar passie achterna en deed het gewoon. RESPECT!

Vanaf toen dacht ik ben ik heel anders gaan kijken naar je droom achterna gaan. Zij heeft mij laten zien dat je het gewoon moet gaan DOEN. Zoiets als bungeejumpen. Je moet er niet te lang over nadenken, doe het maar gewoon.

Zo durfde ik oktober 2020 te gaan ondernemen en begon ik mijn bedrijf Thatsme Fotografie. Ik liet eindelijk mijn onzekerheden los. Ik voelde hierdoor de kracht, de kracht van binnenuit. “Je kunt pas echt groeien, zodra je in jezelf gelooft”, las ik ooit een keer. En dat is exact waarnaar ik op zoek was: de kracht om in mezelf geloven.

Toen ik dat voelde durfde ik mijn veilige leven achter mij te laten en ook mijn dromen en passies te gaan volgen.

En of mijn proces altijd vlekkeloos en zonder angsten verloopt? Hell no. Maar fuck perfectie en blokkades. Nooit geschoten, is altijd mis. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Leren en groeien doe je overigens door te DOEN. Niet door stil te zitten. Het is dé succesformule. Míjn succesformule. Doen, doen en nog eens doen. Zelfs als je het doodeng vindt. En dat succes kun je alleen behalen, maar ook samen. Want ja, creatief, commercieel en ambitieus: THAT’S ME!

 

Waarom heb je ervoor gekozen je boekhouding uit te besteden aan ZJ Advies?

Eh ja… wat je vaak ziet met creatieve mensen… structuur is soms ver te zoeken. Mijn boekhouding uitbesteden was dan ook het eerste waarin ik wilde investeren. Het is een stok achter de deur. Plus het geeft mij enorm veel rust dat ik weet dat het allemaal goed staat.

De rede dat ik koos voor ZJ Advies? Dat lijkt mij duidelijk na het verhaal van hierboven. Ik neem graag producten/diensten af bij jonge ambitieuze ondernemers. Zo helpen we elkaar en motiveren we elkaar in het geen wat we doen!

 

Welke tip wil je meegeven aan startende ondernemers?

Mijn gouden tip voor startende ondernemers; gewoon DOEN! Gaan met die banaan gas erop en geniet van de reis die je maakt.

 

Boekhouding uitbesteden aan ZJ Advies

Wil jij net als Veerle ook je boekhouding uitbesteden aan ZJ Advies? Als ondernemer kunt u de boekhouding en belastingaangifte al vanaf 49 euro (excl. btw) per maand uitbesteden aan ZJ Advies. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze tarieven. U kunt ons ook op Facebook volgen om op de hoogte te blijven van het laatste fiscale nieuws. 

 

 

Wat is eHerkenning en hoe vraag je het aan?

U heeft vast wel een eHerkenning voorbij zien komen, maar wat is het eigenlijk en is het verplicht voor ondernemers om aan te vragen? Wij zullen u precies uitleggen wat eHerkenning is, hoe u eHerkenning aanvraagt, wat de kosten zijn van eHerkenning en wij vertellen u...

Btw-vrijstelling gaat niet altijd op voor zzp’ers in de zorg

Afgelopen tijd ben ik voor een aantal van mijn cliënten bezig geweest met het aanvragen van een btw-vrijstelling. Deze cliënten zijn zzp’ers in de zorg. Onder zzp’ers in de zorg heerst het grote misverstand dat alle zzp’ers in de zorg vrijgesteld zijn van btw. Dit is...

Telefoonkosten aftrekbaar voor ondernemers?

Als ondernemer ben je veel aan het bellen, appen, sms’en en internetten met je mobiele telefoon. Wanneer zijn deze telefoonkosten aftrekbaar en waar moet je op letten? Ik leg graag uit hoe dit precies zit.    Telefoonkosten in de inkomstenbelasting  Als hoofdregel...

Offerte opstellen; hoe doe ik dat?

Wanneer u een dienst of product gaat leveren aan een klant dan is een goede offerte opstellen erg belangrijk. Maar wat is een offerte precies en wat moet er op een offerte staan? Dat leggen wij voor u uit in dit blog.  Wat is een offerte?  Een offerte is een...

Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor zzp en mkb

  Afgelopen dinsdag werd door het kabinet bekend gemaakt dat er een tijdelijke voorziening inkomensondersteuning komt voor zzp'ers en het mkb die getroffen zijn door de coronacrisis. In dit blog houden wij de nieuwste updates bij over wat er bekend is over deze...

Onze klanten: The M Bar

Wij zetten graag onze klanten in de spotlight, deze keer is dat Zoë Adriaanse van The M Bar. Zoë deelt haar verhaal en ondernemingstips met u en vertelt hoe ZJ Advies haar helpt met de boekhouding.   Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?  Ik ben Zoë Adriaanse en ik...

read more

Grijs kenteken bij een bestelauto – Let hier op

Het grijze kenteken is voor auto's (vaak bestelbusjes) in Nederland die een belastingvoordeel hebben. Maar wat zijn de eisen aan zo'n grijs kenteken? En waar moet je als ondernemer op letten? Dat leggen wij jou uit. Wat is een grijs kenteken?   Een grijs kenteken...

read more

In verband met vakantie zijn wij gesloten tot 2 maart 2024. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar. Indien u klant bij ons bent kunt u ons via WhatsApp een bericht sturen. Indien u geen klant bij ons bent kunt u het beste een mail sturen naar info@zjadvies.nl - na onze vakantie zullen wij dan op uw verzoek terug komen.

Dit zal sluiten in 20 seconden