fbpx

Algemene voorwaarden, privacy beleid en contracten

ZJ Advies stelt voor jou graag de algemene voorwaarden, het privacybeleid en verschillende contracten op. Veel ondernemers vergeten bij de start van hun onderneming aan de algemene voorwaarden, de privacywetgeving en contracten te denken. Toch is het belangrijk dat je vanaf dag één deze zaken goed geregeld hebt. Zo kom je later niet voor verassingen te staan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je vastlegt welke ‘regels’ er tussen jou en jouw klanten gelden. Op het moment dat er dan onenigheid ontstaat tussen jou en jouw klant is het oplossen van een geschil veel makkelijker. Ook op het gebied van privacywetgeving gelden er steeds meer regels. Weet je welke persoonsgegevens je wel en niet mag bewaren? En weet je welke rechten jouw klant heeft op het gebied van privacy? Wij helpen jou graag met het opstellen van de algemene voorwaarden en een privacy beleid. Natuurlijk kun je ook voor andere juridische documenten bij ons terecht.

Algemene voorwaarden

 

Privacy beleid

 

Contracten

 

PLAN - PRICE

Description

Opstellen van 

contracten

vanaf € 149

ZJ Advies stelt maatwerk contracten voor u op. Ben je van plan om te gaan samenwerken met andere personen? Dan is het belangrijke om afspraken schriftelijk in een contract vast te leggen. Zo voorkomt u misverstanden en kunnen geschillen gemakkelijk opgelost worden. 

Opstellen van 

Samenwerkings overeenkomsten

vanaf € 149

ZJ Advies stelt maatwerk samenwerkingsovereenkomsten voor u op. Bent u van plan om te gaan samenwerken met andere personen in bijvoorbeeld een vof? Dan is het handig om afspraken schriftelijk in een contract vast te leggen. Zo voorkomt u misverstanden en kunnen geschillen gemakkelijk opgelost worden. 

 

*Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en eventuele reiskosten