fbpx

Over ZJ Advies B.V.

 

 

Opgericht op:

01-01-2019

 

 

Klanten beoordelen ons met een:

4.5/5,0

 

 

klanten geholpen

Merwin Zijlma

Merwin Zijlma

Co-founder - Fiscaal en Juridisch

Mijn naam is Merwin Zijlma. Ik ben een persoon die iets voor anderen wil betekenen en een persoon die een pro-actieve houding aanneemt, maar ook iemand die het net iets anders wil doen dan anderen. Doordat ik in de eindfase van mijn studie Fiscaal Recht aan Tilburg University zit, beschik ik over alle kennis en vaardigheden en ben ik op de hoogte van de recentste ontwikkelingen binnen het fiscale vakgebied. Dit is ook de reden waarom ik samen met Suzan de Jongste ZJ Advies BV heb opgericht. Daarnaast is het voor mij een manier om mijn kennis en expertise te delen met ondernemers en er samen voor te zorgen dat jouw onderneming groeit.
Suzan de Jongste

Suzan de Jongste

Co-founder - Marketing & communicatie

Mijn naam is Suzan de Jongste. Ondernemen is een grote passie van mij waar ik ontzettend enthousiast van wordt. Om deze reden heb ik ook de studie HBO Bedrijfskunde gevolgd met de minor zelfstandig ondernemerschap. Mijn hele leven lang ben ik al bezig geweest met het opzettend van verschillende ondernemingen. Hierdoor heb ik ook veel kennis opgedaan op het gebied van (online) marketing. Bij ZJ ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en zorg ik voor het dagelijks bestuur van de onderneming. Ik kom graag in contact met u om te bespreken wat ZJ Advies voor uw bedrijf kan betekenen. 

Ons kantoor in Almere

 

Over ons kantoor

 

Sinds 1 januari 2020 zijn wij gevestigd aan de W. Dreesweg 6c in Almere. Dit is op vijf minuten loopafstand van Almere centrum. Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor voor een kop koffie. Echter is het niet noodzakelijk dat u bij ons op kantoor langs komt, maar u bent natuurlijk wel van harte welkom. Wij werken namelijk met een beveiligde, digitale omgeving waar u uw facturen en bonnen veilig kunt uploaden. Afhankelijk van uw voorkeuren, mag u ook in Almere langskomen op ons kantoor om de bonnen, bankafschriften, facturen en brieven op papier langs te brengen.